University of East London søker deltakere til en internasjonal online-studie om elektrokonvulsiv terapi (ECT). Personer som har mottatt ECT-behandling, samt deres familie og venner, inviteres til å delta i undersøkelsen.

Hensikten med studien er å forstå hvordan elektrokonvulsiv terapi (ECT) oppleves, for å forbedre informasjonen som gis til personer som tilbys ECT og deres familier. Dette er en mulighet til å dele dine erfaringer med denne behandlingen, både positive og negative.

Undersøkelsen gjøres online og tar omlag 30-40 minutter.

Studien er godkjent av University of East London Ethics and Integrity Sub-committee

Lenke til undersøkelsen: https://uelpsych.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_57KmQWiynXIhMNw

Om du har spørsmål om studien eller trenger mer informasjon enn det som finnes på studiens nettside kan du kontakte forskningsleder professor John Read: john@uel.ac.uk