Maja Thune er skaperen av konseptet Kjærlighet som medisin, der fagfolk, erfarere og kunstnere møtes for å dele sine erfaringer og unike historier om veien gjennom psykiske utfordringer. Kjærlighet som medisin har blitt en folkebevegelse i Norge, som har bidratt til å styrke et nytt sett med verdier innen psykisk helse, basert på medfølelse, aksept, omsorg og tilstedeværelse. Neste arrangement avholdes 16. juni i Kulturkirken Jakob, så nå er det bare å sikre seg billetter, som du får på Ticketmaster. Se for øvrig arrangement på Facebook.

Maja Thune har skrevet fire bøker, er en dyktig foredragsholder og lærer i terapeutisk yoga. Hun har etablert et utdanningsprogram i terapeutisk yoga og kjærlighet som medisin. Sjekk også hennes hjemmeside.

I dagens samtale får vi høre hennes historie og hvordan hun ble møtt av psykiatrien som 16-åring, da hun hadde det vanskelig. Samtalen gir et utrolig godt innblikk i hva som var viktig for å få det bedre. Maja forteller om hva som virkelig gjorde en forskjell, både innenfor systemet, men kanskje mest utenfor.  Det blir også tydelig hvordan man absolutt ikke bør behandle unge mennesker, men som dessverre er vanlig praksis og det systemene våre baserer seg på. Vi snakker om kjærlighet som fenomen, og hvordan vi alle kan bidra til en mer empatisk og vennlig verden, som kan ha avgjørende betydning for menneskene rundt oss.

La deg inspirere av Maja, det har jeg gjort.

Intervju:
TV2 https://www.tv2.no/v/1258239/
Psykisk helse https://psykiskhelse.no/bladet/2016/yoga-psykiske-plager
Sykepleien https://sykepleien.no/2016/11/uten-polstring

Bytur på den indonesiske øya Bali https://www.youtube.com/watch?v=OVe3aVD0EFo&t=0s

Bokanmeldelse i Sykepleien https://sykepleien.no/bok/2016/06/lettfattelig-og-informativt-om-yoga