Inner Compass Initiative presenterer:

VITENSKAPEN OG KUNSTEN Å SLUTTE MED PSYKOFARMAKA
Foredrag med mulighet for spørsmål og svar

Lørdag 7. oktober 2023 kl. 16.00-19.00 (norsk tid)

Arrangementet foregår fysisk i New York City og er på engelsk. (10.00-13.00 EST i New York City)

Dette er for alle som er interessert i nedtrapping av psykofarmaka, håndtering av abstinenser og medisinfrie alternativer for mentale og emosjonelle problemer. Den danske kliniske psykologen Dr. Anders Sørensen og ICI-direktør Laura Delano vil holde foredrag om:

– vitenskapen bak de tryggeste nedtrappingsprotokollene,

– den praktiske gjennomføringen av en så vellykket nedtrapping som mulig, og

– praktiske strategier for å frigjøre seg ikke bare fra psykofarmaka, men også fra en sykdomsfokusert selvforståelse.

Billetter

Billetter til livestream (pluss opptak): bit.ly/OffDrugs2

Billetter til personlig oppmøte: bit.ly/OffDrugs

Gratis billetter tilgjengelig for de som trenger det.
Kontakt: Cooper Davis på cooper@theinnercompass.org

Anders Sørensen er en dansk klinisk psykolog med doktorgrad i psykiatri som har spesialisert seg på nedtrapping av psykiatriske medikamenter. Han er en av verdens fremste eksperter på seponering av psykofarmaka og på medikamentfri behandling av tilstander som depresjon, angst, stress og psykose.

Laura Delano er tidligere psykiatrisk pasient, forfatter og administrerende direktør for Inner Compass Initiative. Dette er en organisasjon som bistår pasienter til å ta mer informerte valg vedrørende medisinering og nedtrapping.