Dex Carrington, Laura Delano og Anders Sørensen

Gikk du glipp av dette seminaret? Eller ønsker du å se det igjen?

Nå er det lagt ut tilgang til opptaket mot betaling. For kr 199 har du tilgang i tre dager. .

https://hbsproductions.ticketco.events/no/nb/e/psychiatricdrugwithdrawal

Seminaret er på engelsk.

Oversatt fra arrangementssiden:

Hvordan kan man trappe ned psykiatriske medikamenter på en trygg og vellykket måte, og hva er alternativet til medisinering? 

Bli oppdatert på den nyeste informasjonen om disse to spørsmålene med Anders Sørensen, Laura Delano og Dex Carrington.Mesteparten av kunnskapen vi har om hvordan man trygt kan slutte med psykofarmaka, kommer ikke fra vitenskapelig forskning, men snarere fra erfaringene til dem som har vært gjennom det. Pasientene forsto lenge før forskerne hvor vanskelig det kan være å slutte med psykofarmaka, og hvordan det kan gjøres på en trygg måte. Gjennom deres erfaringer ble det klart hvor viktig det er å gå forsiktig fram og trappe ned langsomt for å unngå de verste abstinenssymptomene. De siste årene har forskningen tatt igjen forspranget, og en rekke studier bekrefter nå problemene med medikamentavhengighet og abstinens.

Livet etter psykofarmaka kan være vanskelig, ofte på grunn av abstinenssymptomer fra for rask nedtrapping, sammen med tidligere bedøvede eller undertrykte følelser og tanker som kommer tilbake i kjølvannet av medisineringen. Mange synes det er vanskelig å stå i denne prosessen alene. Prosessen krever ofte mye tid, studier og innsats fra personen som går gjennom den, og det er dette som vil bli tatt opp i detalj i dette seminaret.

Anders Sørensen er en dansk klinisk psykolog med doktorgrad i psykiatri som har spesialisert seg på psykiatrisk nedtrapping. Han er en av verdens fremste eksperter på nedtrapping av psykiatriske medikamenter og på medikamentfri behandling av tilstander som depresjon, angst, stress og psykose.

Laura Delano er tidligere psykiatrisk pasient, forfatter og administrerende direktør for Inner Compass Initiative. Dette er en organisasjon som bistår pasienter til å ta mer informerte valg vedrørende medisinering og nedtrapping.

Dex Carrington er en etablert norsk komiker og TV-personlighet som gikk på flere psykofarmaka i lang tid og brukte flere år på å slutte med dem. Han forteller en sterk og inspirerende historie om en tøff og vanskelig vei ut av psykiatrien.