I dag skal jeg snakke med min mentor gjennom mange år, nemlig Scott Miller. Scott Miller er en amerikansk psykolog som har hatt stor innflytelse på det psykiske helsefeltet ved å stadig stille spørsmålet om hva som virker i terapi. Han har skrevet utallige artikler og bøker, og har en blogg på hjemmesiden sin scottdmiller.com. Han er grunnleggeren av International Center for Clinical Excellence, som er en sammenslutning av klinikere, forskere, helseledere og undervisere over hele verden som er opptatt av å skape bedre psykiske helsetjenester.

Scott er en pioner som aldri faller til ro, som stadig er på søken etter ny kunnskap og forståelse. Han reiser verden rundt og holder foredrag og seminarer, og er en ettertraktet foredragsholder på grunn av sin engasjerende undervisningsstil. Har du ikke vært på et seminar med Scott Miller, bør du øyeblikkelig sørge for å komme deg på et!

I mellomtiden kan du kose deg med dagens podcastepisode, der jeg blant annet skal snakke med Scott om hans nyeste ideer og tanker.

Relevante artikler fra Psychotherapy Networker som vi snakker om i podcasten:

How Psychotherapy Lost Its Magick. The Art of Healing in an Age of Science 2017. Av Scott Miller og Mark Hubble

Braving the Unknown. The Search for new Solutions 2020. Av Scott Miller, Mark Hubble og Birgit Valla

Burnout Reconsidered. What Supershrinks Can Teach Us 2015. Av Francoise Mathieu, Mark Hubble og Scott Miller

Bok:

Better Results. Using Deliberate Practice to Improve Therapeutic Effectiveness 2020. Av Scott Miller og Daryl Chows