Den britiske bevegelsen A Disorder for Everyone (AD4E) går online, og tilbyr hele 14 sammenhengende timer med inspirerende innhold som utfordrer psykiatriske diagnoser og den medisinske sykdomskulturen. Betal så mye eller lite du vil – her er det plass til alle, uavhengig av tykkelsen på lommeboka.

Arrangementet går av stabelen fredag den 18. september, og er på lufta mellom klokka 10.00 og midnatt (norsk tid).

Registrer deg og kjøp billett her.

Om arrangementet

14 timer med foredrag, diktframføringer, intervjuer, presentasjoner, videoer, dramatiseringer, panelsamtaler, musikkinnslag med mer. Felles for alle innslagene er at de utfordrer sykliggjøringen av det å slite følelsesmessig.

Kom og gå som du ønsker.

Noe av innholdet blir tatt opp (med bidragsyternes tillatelse), og vil bli lagt ut på AD4E sin youtube-kanal senere.

Du bestemmer billettprisen selv, men minsteprisen er 1 britisk pund. Du oppfordres til å gi ditt bidrag til fellesskapet basert på hva du selv har råd til. Når alle kostnader ved å arrangere eventet er dekket, vil overskuddet gå til å finansiere rimelige og/eller gratis billetter til framtidige arrangementer i regi av A Disorder for Everyone.

Bekreftede bidragsytere:

Dr Lucy Johnstone

Indigo Daya

Dr Akima Thomas

Prof Emmy van Deurzen

Dr Gabor Maté

Ruth Dixon

Paula J Caplan PhD

Pat McArdle

Bob Whitaker

Johann Hari

Mica Gray

Dr Karen Treisman

Michelle Benjamin

Prof Peter Kinderman

Sanah Ahsan

Stevie Lewis

Dr Joanne Cacciatore

Dr James Davies

Matt Ball

Prof John Read

Sally-Ann

Viv Gordon

James & The Disorders

Lydia Daisy

Mitzy Sky

Daniel Macker

Rai Waddingham

Clare Shaw

Jo Watson