Vi har alt vi trenger i oss – et budskap som er relevant nå mer enn noen gang

Vi lever absolutt i de mest ekstraordinære tider. Våre måter å operere på i verden har plutselig blitt forstyrret. Hele menneskeheten tilpasser seg nye realiteter fordi usikkerheten om hva fremtiden bringer, berører oss selv, våre familier, våre skoler, og vårt samfunn.

Men mens så mye av frihetene vi har tatt for gitt, blir sterkt begrenset og innskrenket, har en ting ikke endret seg: vår medfødte resiliens og mentale velvære. Våre sinn forblir frie. Noe som betyr at vår innebygde kapasitet for å oppleve vår psykologiske helse og emosjonell frihet ikke har endret seg. Uansett hva som skjer i verden rundt oss. Dette er like sant i dag som for bare noen få uker siden.

Ekstraordinære tider krever ekstraordinære inngrep. Vi lever gjennom en periode i historien som ingen av oss hadde trodd å være mulig for bare noen få måneder siden. Som svar til dette, har IHEART opprettet en global online konferanse som hjelper alle mennesker med å få tilgang til sin emosjonelle og mentale helse i disse enestående tider. Dette arrangementet er gratis og er for alle som er interessert i å hjelpe seg selv og andre på dette tidspunktet.

Temaer for konferansen inkluderer:

  • Hjelpe familien din til å takle frykt og stress
  • Finne velvære i møte med dypt tap og sorg
  • Hvordan komme overens mens du bor oppå hverandre?
  • Å forlate skolen plutselig: hjelpe barna våre å navigere i denne nye virkeligheten
  • Overvinne ensomhet mens du er isolert
  • Å opprettholde barnas sinstilstand under «lockdown»
  • Sikkerhet midt i økonomisk usikkerhet
  • Få tilgang til det innebygde kompasset ditt for å komme i kontakt med velvære igjen
  • Hva IHEART-læringen har å tilby under en global pandemi

Så la oss samles globalt til denne online konferansen for å avdekke vår egen medfødte resiliens og velvære; å finne emosjonell frihet selv under de strenge fysiske begrensningene av «lockdown». Lær hvordan IHEART-tilnærmingen som blir delt med tusenvis av unge mennesker, foreldre og lærere over hele verden, kan være til stor hjelp for deg og din familie i disse tider.

For informasjon, se brosjyre og program.

Forrige artikkelMeToo i psykiatrien? Vi må snakke om det
Neste artikkelTrenger vi senger?
Marianne er medgrunnlegger og daglig leder av den ideelle organisasjonen RE:TENKE, hvor hovedfokuset er å formidle en forståelse av paradigmet om medfødt helse og resilience. Hovedprosjektet til organisasjonen er å undervise i IHEART-programmet for ungdom. Etter selv å ha slitt med depresjon og bivirkninger av medikamenter i mange år, har dette nye paradigmet skapt håp og endring i hvordan Marianne opplever sin egen psykiske helse i dag.